Adax By Carin Wester

Lite dålig uppdatering här men är så mycket att göra om dagen så tyvärr hinner man ju inte med allt! Men ska inte klaga, jag älskar ju mitt jobb så är bara bra när de är fullt upp. Till lunch idag blev det att kolla in designsammarbetet mellan danska Adax och svenska Carin Wester. Tillsammans har de gjort en mycket fin väskkollektion som släpp i februari. Carin har inspirerats av dragspel när hon designade serien, shoppers,axelremsväskor, handväska, clutcher och iphonefodral hittar man här. Två färger, svart og en gråvit nyans! Nått jag gillar med Adax är deras god skinnkvalitet! Håll utkik i butikerna runt om nästa år alltså!

20131030-233356.jpg

20131030-233507.jpg
Carin var på plats för att presentera kollektionen!

20131030-233610.jpg

20131030-233652.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s