Today in Cannes!

Då var det färdigt jobbat här nere! Men en dag ledigt imorgon innan vi åker hem för denna gång, man kommer ju på hundra nya idéer här nere, tror hjärnan funkar bättre i sol och värme. Här ser man nya plaster att ta bilder på varje minut, önskar jag hade mer styling med mig så vi kunde stanna en vecka till och bara ta miljoner med bilder. Är så glad för alla underbara människor som jag får jobba med, dagens modell var den sötaste någonsin, så vi är verkligen ett toppteam här nere!

20131115-191026.jpg

20131115-191151.jpg

20131115-191258.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s