On my mind!

Image

Egentligen skulle jag ha gjort Bli Ny idag men pga av sjukdom fick vi ställa in. Så idag har jag bara varit hemma och gjort ingenting! Sett på tv, promenerat och kollat rea på diverse netbutiker. Är det nån gång man ska handla skor och väskor är det på rean nu då de flesta sidor har massa rabatt! Här en modell som jag är sugen på som passar perfekt till jobb! Har även sett på dessa skor, finns ett par kvar och kanske jag måste slå till? Har ni gjort några rea fynd?

Image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s