Today!

I snöstorm idag har jag och Tomas plockat styling och burit runt på påsar! Skitväder, men inte lika kallt som här om dagen och det är ju alltid nått! Ibland undrar jag verkligen varför jag väljer att bo i ett land som har ett klimat som detta när det finns så många härligare platser att bo på? Känns som att man hela året bara går och väntar på sommaren och om vi har tur så blir den bra! Nog om väder och vind, nu ska jag för första gången baka kanelbullar, imorgon fyller jag nämligen år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s