Rutiner

Även om jag ibland tycker det är tråkigt med rutiner är det ju så att vissa saker blir bättre när man följer dem. Huden är ju ett exempel och här är ett tips alla borde börja med! Införskaffa dig en ansiktsborste! Behöver inte vara en dyr utan billiga funkar också! Jag köpte en lite enkel model utan batterier på Sephora som jag använde i typ två månader innan jag gick över till en batteridriven, finns även modeller som går på ström, min hud har verkligen fått ett uppsving om jag får säga det själv!? Huden känns mjukare, krämerna går in bättre i huden, man får verkligen bort allt smink och huden ser helt enkelt fräschare ut! Söndags tips från mig! Nu blir det säng för imorgon blir en lång och spännande dag!

20140119-220425.jpg
Rutinerna till mitt ansikte; Tea Tree wash/Body Shop. På vintern kan huden aldrig få för mycket fukt! Aloe Day Cream/Body Shop. Vitamin E overnight serum in oil/Body shop. Natt och ögon creme från Emma S.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s