Lucky me!

Slutspurten på Januarirean är igång, allafall på de flesta butiker på nätet och omkring här i Oslo! Jag har fyndat en del basisplagg som alltid är bra att ha, och på rean kan man ju kanske få nått av de plagg man annars drömmer om men som är för dyra! I helgen va jag inne på Höyer Byporten och fyndade dessa heels från Aleander Wang! Så nöjd och har redan invigt dem! Det var de enda av det paret de hade men fanns en massa andra gobitar kvar så skynda fynda folkens! I februari blir det shoppingstop för min del!

20140127-202124.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s