Slutet för min Mac..

20140130-114458.jpg
I dag var det meningen att jag skulle sitta hemma och jobba att skriva klart lite texter, men tack vare Jockes lekar med ett hundben så går inte det! Han älskar att kasta runt med sina ben och leksaker och igår hammnade ett av dem olyckligtvis på min skärm. Jag vet att jag ändå behöver köpa en ny men en inte just idag! Nu försöker jag rädda det som går på den innan den dör helt..
Annars då, har varit ute och lekt me Jocke i snön, herregud vad snö vi har, den går upp till kantet på min moomboots när vi e ute i trädgåden! I kväll blir det avslappning och massage med Stine på DaiKai. Ska bli underbart!

20140130-115430.jpg
Datasabotören!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s