Hard Work!

Håller på att packa ihop det sista inför morgondages shoot. Det er mycket saker som ska med och Johan är lika förvånad varje gång och frågar om jag behöver ha med mig ”allt det där”. Svar JA! Många vet nog inte vad mycket som skall till för att få den där fina bilden. Det är inte bara att ta på ett plagg och ta bilden. Allt måste sitte som det ska, plagget/tillbehören ska se bra ut på bild, hår och smik ska sitta rätt, kameran fångar allt och vissa saker som man aldrig sett i verkligheten kan bli det störtsta irritationsobjekten på skärmen. Man måste dessutom planlägga i villken ordning bilderna ska tas med tanke på make up och hår, är det är en look som ska ändras på är det ju smart att det sker i en logisk ordning. Så ja man behöver massa kläder, massa smink,massa tillbehör, massa minneskort, massa gott humör för att man ska få fint resultat! Plus starka armar för många påsar att bära blir det så glöm det där med glamouröst yrke- och nej man får inte behålla alla kläder! Men jag älskar det! Följ med på instagram och kolla in morgdagens shoot..blir på en härlig location!

20140213-203815.jpg

20140213-203902.jpg

20140213-203938.jpg

20140213-204040.jpg
Jag och Isabella var och kollade in smink som vi ska ha imorgon! På Inglot i Bogstaveien finns det ett hav av färger. Inget av sminket är testade på djur och de håller en bra prisnivå!

20140213-204250.jpg
Gissa temat imorgon!?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s