Zara Crush!

20140217-215738.jpg
Har sagt det förr och säger det igen! jag vill ha typ hela Zara just nu!! Var innom en sväng efter jobbet, i den ”nya” på Bogstaveien, här hänger och ligger allt på sin plats, de e är skönt att gå i butkerna på veckodagarna är att man typ är ensam. Strosade runt länge och just nu finns de så mycket fin på hyllorna att shoppingsuget steg til max, vårkänsla och sol ute är det ett under att jag lyckades hålla mig! Men just nu är de heminredning som står på listan så vårkläder får vänta lite, men för er andra; ut och shoppa!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s