Iro, Zoe Karssen & Superga!

20140306-204418.jpg
Favoriter från dagens högsommarvisning hos Mildh press. Mysdress som garanterat piggar upp från Zoe Karssen og underbar jacka från IRO. Är man trött på sina vanliga Converse är det bara att byta mot djurprint från Superga!

20140306-204729.jpg
Men risk för att vara tjatig men seriöst vad är de för väder? Min hjärna, kropp och mitt humör behöver just nu sol för att kunna fungera! 17 soltimmar i Oslo i januari och februari, är det konstigt att man inte orkar nått?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s