Alexander Wang X H&M!

När mailen öppnades denna söndagmorgon kom nyheten om vem som här H&M´s gäst designer denna höst, god nyhet det blir en designer som jag gillar mycket och som jag skrivit om bara för någon dagsedan, Alexander Wang! Han blir den första amerikanska designern som gör detta med H&M. Kläder och accessoarer för både han och henne samt några nya och oväntade objekt bjuder kolletionen på, spännande!! Vi måste vänta till den 6:e november innan vi kan shoppa loss, så bara börja spara!

b02d27a2ca5151d5_org8baae899b9f6e954_org

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s