Vårstädning!

I dag har jag ledig, eller ska man säga arbetslös? Lillen och jag har varit ute på tur i solen. Solen har gett mig lite extra energi så tror jag ska in och vårstäda lite i skåp och lådor, hänga undan vinterjackor, ställa undan moonboots osv för de hoppas jag inte att jag behöver på några månader. Gick igenom lite smyckeslådor igår och kom fram till att jag är väldigt dålig på att använda smycken, typ aldrig. Är det nått jag använder är det mitt favorit halsband eller armband, och oftast bara ett armband då. När jag jobbar tipsar jag ju alltid om vad mycket smycken kan göra en hel outfit, men jag lever alltså inte som jag lär på den punkten!

20140414-122847.jpg
Min typ av armband, gärna stora så jag bara behöver ett!
Zanzlösa Zmycken, Zara & Guess!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s