Sköna Söndag!

I dag är en dag där jag inte kommer någon vart. Regnar ute så ska ta tag i lite saker här inne men kommer som sagt inte igång. Städa garderob är det som är överst på listan, rensa bort plagg jag inte använder osv. När de har hängt på samma klädhängare i år och sammlat damm är det väll ändå ett tecken på att skänka de vidare till nån annan. Dessutom är de lättare att hitta fram till plagg man glömt bort om man städar lite, jag har shoppingstop nu så passar ju bra om man hittar nått man inte visste att man hade där inne! Ok nu ska jag sätta igång men svårt stt slita mig från detta myset här..

20140525-130538-47138043.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s