Pingst!

För att vara ärlig så vet jag faktiskt inte varför man firar pingst? För att vara ännu ärligare är det många högtider som jag är osäker på varför de firas, jag är inte så religöst lagd av mig och om och när man lärde det sig i skolan har jag glömt det för längesedan!Men jag är iallafall glad att det ”firas” för här i Norge är der 2:a Pinse dag och det firas med röddag och fridag! Kunde ju inte passa bättre med tanke på vädret, sol och bad är de som gäller idag!

20140609-135306-49986568.jpg

20140609-135306-49986789.jpg
Jag har flyttat in i denna hatten som jag köpte för typ 5€ i en turistbutik i Cannes i november, skyddar både mot solen och är snygg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s