Bikini Bar // Bikini Giveaway!

Jag älskar att bada! Nu har jag badat nästan varje dag i några veckor, jag är lyckligt lottad som har vattnet bakom husknuten så ofta blir det både morgon och kvälls dopp. Jag har aldrig varit en badkruka utan som en fisk i vattnet. Igår var jag ute på sup-brädan och paddlade och det känns i armar och rygg idag kan jag lova, men kul är det, förutom när de kommer för stora båtar som kör fort, då blir det vågor! Ska försöka komma igång att träna med den mer regelbundet så man kan parera dom. Det är säkert nån mer där ute som gillar att sola o bada så därför lottar jag ut denna bikini till nån av er fina läsare! Den kommer från Bikini Bar/Zalando.no och är i stl 38, en liten 38 kan jag skriva under på! Bara skriv en kommentar här på bloggen och du är med i lottningen!

20140611-003402-2042393.jpg

20140611-003454-2094809.jpg

61 reaktioner till “Bikini Bar // Bikini Giveaway!

 1. Superfin bikini och dessutom i perfekt storlek för mig! Hade suttit fint på Varbergs egna surfers paradise.

 2. Fancy bikini 🙂 Fint å se du nyter sommeren Cornelia….vi snakkes 🙂 Stor klemmmmmm

 3. Snygg! Den skulle jag gärna vinna och ge till min bästa kompis!! Tyvärr är den för liten för mig 🙂

 4. Hej!

  Jag är gärna med!

  Bad och bikini = sommar!
  Och med en snygg bikini blir det ännu bättre!
  En fin överraskning till min dotter som ännu inte hittat sin modell,
  med denna är säsongen säkrad!

  Trevlig sommar!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 5. WOOOW BABBA BOM!! Vilket bombnedslag!! 🙂 den bikinin var fräsch snygg och pigg, man blir helt enkelt glad att se på den med de fina färgerna, jag är gärna med i utlottningen och hoppas på lite tur förstås!! 🙂
  Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne!! ❤

 6. underbart snygg bikini! efter många år med ätstörningar har jag nu en hälsosam vikt och en självkänsla som gör att jag ska bada och njuta av sommaren och kunna gå i bikini! denna snygging önskar jag mig verkligen!

 7. efter en månad på ibiza skulle jag verkligen behöva en ny bikini då dom slits så fort när man badar varje dag i havet! Och att vinna en så snygg skulle inte sitta fel till alla härliga sommardopp i svenska vatten!!! 😀

 8. Så FIN en bikini 🙂 …Og så super, SUPEER sejt, at du tager ud og svømmer i det kolde vand, sikke en vandhund 😉 Tror lige jeg kan snige mig ned i en ”lille str. 38”, hvis jeg vandt – hihi 🙂
  Ha’ en helt fantastisk sommer 🙂

  Solstrejf og lune juni-hilsner fra Linn

 9. Hej!

  Jag är en tjej på 17 år som gärna skulle vilja vinna en bikini från dig, just för att jag nu i sommar åker till soliga Kalifornien som utbytesstudent och jag har INGEN bikini att ha på mig! Det är ju sol och bad konstant i Kalifornien och då vill jag ha en fin bikini. Jag kommer bo där i ett år, och jag ser fram emot det så mycket! Sen ska jag på resa till Hawaii i mitten av mitt år och då kommer jag verkligen behöva en fin bikini. 🙂

  Massa Kramar!

 10. Jag älskar också att bada i havet. Ofta. Och jag har turen att bo i Skåne där vattentemperaturen stiger redan tidigt på våren. Bikinin är jättefin och precis mina färger. Skulle gärna synas i den!
  Trevlig sommar! önskar Mia

  PS. Superfina bilder i din portfolio! 🙂

 11. Medans jag nu njutit av Siciliens stränder. .
  Har dottern hemma i Sverige inte fått några bikiniränder..
  Hon har sommarlov efter ett tufft gymnasieår..
  Hon skulle passa storleken perfekt och önskar att hon i denna sola får!

 12. Jag är självklart med!
  Om jag denna snygga bikini kunde vinna,
  då skulle en liten glädjetår rinna.

 13. Hej! Jag måste erkänna att jag känner mig riktigt avundsjuk på dig, som bor så härligt med vattnet runt husknuten och kan ta både morgon och kvälls dopp.Jag vill också bada. Det är därför jag vill gärna få äga bikinin. Den är riktigt snygg och skulle passa mig i storlek.
  Hälsningar, Marit

 14. Liksom du vill jag också vara en fisk!
  Med denna bikini finns en stor risk! 😉
  Färgglad på playan, en akvarell i sand,
  Min killes kärlek förvandlas till brand!

 15. Superfin ju 😀 Jag skulle behöva en ny bikini för min är så gammal nu så jag kunde lika gärna gå utan så genomskinlig är den 😉

  /Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s