Basgarderob!

20140616-152312-55392449.jpg
Ofta när jag jobbar och bla med Bli Ny är det många som har frågor om vad man behöver i en basgarderob. Basgarderob är precis vad det låter som, det som utgör basen i de outfits som du ska sätta ihop! Här är det enkla och klassiska plagg som gäller, jeans som sitter fint, t-shirts i bra matreal och med fin passform, en blazer, skinnjacka, svart klänning, några fina skärp, v-halsade toppar, skjortor i enkla och rena färger är några plagg som är bra att ha och de går lätt att kombinera med mer spännade plagg med mönster och färger! På bilden har jag på mig en vit blazer som passar allt beroende på hur man stylar den så den utgör en god bas i en garderob!

Blaser från Ganni, T-shirt fråb Whyred, Byxor gammla från HM, Väska Lacoste, Klocka Citizen och solglasögn som jag fick med i nya nummret av Elle!

5 reaktioner till “Basgarderob!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s