Busy Beeeeeeee

20140618-120814-43694916.jpg
Phuuu ingen vila här inte! Fullt upp hela veckan med både plåtningar och lite bartenderjobb! När man e frilands stylist är vet man inte helt hur dagarna och veckorna ser ut, villket är perfekt för mig så jag inte blir uttråkad. Men ofta är det så att allt kommer på en och samma gång! Nu är de planering över modeserier, barnbok och en lookbook som snurrar runt i huvudet och mångabollar i luften-i love my work!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s