Glad Midsommar!

Åh vad jag önskar att jag var hemma i Sverige denne helg! (konstigt att jag skriver hemma eftersom jag bott här i snart åtta år?) jaja allafall så är det av anledningen att det er Midsommarafton idag. En högtid som betyder massa fest och skoj för oss svenskar! I ställer kommer jag vara här i Oslo och jobba. Vill hem till midsommarlunch i stugan hos mamma och pappa, nubbesallad, sill, varmrök lax och inte minst färskpotatis! Finns inget bättre på sommaren och saknar den svenska sommar maten, mycket bra kan man säga om Norge men ärligt talat, mat är ni inget vidare på!

Bild

En reaktion till “Glad Midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s