16 reaktioner till “Give away Ecco Bag!

 1. Hadde vært flott med en veske – av den enkle grunn at jeg aldri har eid en ordentlig skinnveske, totebag is so last year 😉

 2. Jag är med och tävlar om den här ur snygga väskan för att jag är i stort behov utav en ny väska då jag slänger fram och tillbaka med min gamla då jag sover hos min pojkvän varannan dag. Har inte råd att köpa mig en ordentlig så den här väskan hade varit perfekt. + så är den dö snygg.

  Håller tummarna! Kram 😀

 3. Jag skulle vilja vinna eftersom väskan är otroligt snygg! Den är stilren, enkel och ser väldigt lyxig ut. Den skulle jag definitivt vilja ha i garderoben och den skulle användas flitigt! Håller verkligen tummarna nu! KRAM

 4. älskar snygga väskor, men tyvärr blir det mest från H&M då ekonomin som ensamstående mamma inte genererar i lyx tyvärr ;). En stilren väska från Ecco som passar till allt både till fest, vardags och jobbet. Håller tummarna!

 5. Älskar väskor, det gör väl alla kvinnor egentligen.. Men skulle behövas piggas upp efter en bedrövlig start på denna sommaren. En snygg stilren väska från Ecco skulle göra min garderob glad, den går ju att matcha till allt!

 6. Härlig väska av toppkvalitet,
  vem vill inte äga det?!
  tänk att som sliten mamma få känna sig som värsta modellen,
  att ha en ursnygg bag som passar lika bra på morgonen och på kvällen.
  Hoppas på galen tur så jag kan få känna mig som en catwalk figur.

 7. Älskar verkligen färgen som passar lika bra nu i sommar som till hösten! Att den dessutom ser både stabil och rymlig gör ju saken inte sämre och det finns alldeles för få väskor som både är snygga OCH praktiska. Den skulle lätt få följa med mig till skolan då den ser ut att rymma allt jag behöver ha med mig!

 8. Hej!
  Jag delar på Facebook, Malin Svensk Björck.

  Varför jag vill ha den här väskan? ?
  Oj var ska jag börja 🙂
  Den är super snygg!
  Rymlig!
  Passar till allt!
  Behöver ny väska som går att bära över kroppen, då jag måste gå med kryckor ofta och då funkar inte en handväska. Därför är det perfekt med en som funkar på bägge sätten!
  En belöning till mig kan den också vara 🙂 För att jag äntligen lagt om kosten och nu ska få ordning på mage, hy och ork!

  Nu har du nog tröttnat på att läsa så jag ger mig 😉
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin

 9. En ny väska har stått på min önskelista ganska länge, och särskilt nu den senaste
  veckan då dragkedjan inte längre går att stänga… Och en väska, är ju inte bara
  en väska i min värld, utan så mycket mer! Den skall passa just mina behov, finnas
  plats för alla mina bra att ha grejor, där bl a skruvmejsel ingår, sen skall den givet-
  vis vara av läder, ha rätt färg, rätt storlek, och rätt design, så det är mycket som
  skall vara rätt, för att det skall säga ”klick”… Och när jag såg den här, så sa det
  just det, ”klick”! Så hoppas så på att det blir den, och jag….
  Ha det så fint/ Marie

 10. Jag tycker att väskan var väldigt snygg och perfekt storlek för att ha till och från jobbet, men eftersom den är stilren kan man lätt använda den till fest också. Jag har bara en väska och den är alldeles för stor och det är dåligt med fack så det ligger bara som ett enda kaos i botten. :I Då jag inte har fb kommer jag tyvärr inte kunna dela med mig av denna tävling.
  Lycka till, till mig! 😉
  Puss

 11. Jösses vilken snygg väska 😀 Jag är gärna med och tävlar om den, det hade verkligen varit lyx att få vinna något som är bara till mig själv 🙂

  Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s