Sköna söndag!

Fast det är söndag är det lite småjobbing som gäller här hemma! På onsdag åker jag och Tomas till London för att jobba lite! Ska bli så kul att träffa Anna igen, hon är fotografen vi jobbade med sist vi var där och gjorde Ninas lookbook. Så nu gäller der bara att hinna klart med allt i tid, i Norge sover ju allt på söndagar så får inte så mycket mer gjort just nu.
Blir att lägga sig ute i hängmattan ett tag här hemma. Här det sol och skön tempratur. Tänker extra mycket på er hemma i Kristinehamn som har drabbats av översvämming de senaste dagarna! Såg bilder som mamma skickade till mig och svårt att förstå hur det kan vara så mycket vatten på ”min gata”!!? Hoppas att mina nära och kära inte råkat utför alltför stora skador!

IMG_8018.JPG
Igen så har vardagsrummet förvandlats till stylingrum!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s