God morgon Indiska

Idag var jag uppe med tuppen, typ . Har inte ställt om mig till höst riktigt så lite trött om dagarna. Jag mäker väldigt att dagarna börjar bli kortarte ioch med att det börjar blir mörkare tidigare om kvällen! Allafall så började jag då denna morgon hos Indiska, massa inspiration till höstmörkret!

IMG_8833.JPG
Koddfodral är ett enkelt och billigt tips att byta ut från sesong till sesong för att få rätt stämming!

IMG_8822.JPG

IMG_8819.JPG
Doftljus,doftpinnar och rökelser är stämmningshöjadre hemma hos mig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s