Busy busy bee!

Idag är det verkligen en sån dag man bara ville ligga kvar i sängen, egentligen är väll de flesta morgnar så för min del, uppe om natten och sover helst länge! Men vem har tid med det? Nu är de mer uppe om natten och upp tidigt som gäller, regnet piskar mot bussrutan nu när jag är på väg in till stan för att jobba med morgondagens shoot för KK och måndagens för Storos julmagasin! Massa roligt och massa jobb,massa bäring av påsar! Den som trodde det var glamouröst att vara stylist får tänka om..

IMG_9623-0.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s