Lexington SS15

Riktigt fin eftermiddag hos livstilsmärket Lexington idag! Älskar deras showroom som gör att man bara vill flytta in där! Egentlign är det inte alls min stil men när jag är där så vill jag ha allt och önskar min säng såg sådär fluffig och go ut varje kväll jag ska lägga mig!Såg inte bara sköna sängar utan ocksån en fin vår och sommarkollektion av kläder, denim, pasteller, randigt och mocka/semsketskinn var några av favoriterna!

IMG_9997.JPG

IMG_9993.JPG

IMG_0010.JPG

IMG_0014.JPG

Fina Pia og Iris i några av mina favoritplagg!

IMG_9977.JPG

IMG_9969.JPG

IMG_9956.JPG

IMG_9991.JPG

IMG_9990.JPG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s