Solbriller men ingen sol till frukost!

So far so good denna dagen! Børjade med att se på vårens solglasøgon! I vår skall de vara runda, kommer inte ske för min del då jag verkligen in passar idet men hittade massa andra favoriter! Italienare som man är så blev favoriterna som vanligt ifrån Prada och Dolce&Gabbanna, fina mönster och färger! Blev ännu mer italiensk då jag fann nya älsklings jeans hos Diesel i Bogstadveien som satt som ett smäck! Hur oftar händer det? Nu blir det ut och plocka styling!

IMG_0488.JPG

IMG_0487.JPG

IMG_0485.JPG

IMG_0493.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s