Sleepy head..

Jag vet inte vad det beror på men jag skyller på det gråa vädret. Jag är som en tonåring igen när det gäller att sova, idag sov jag till över elva när jag hade planer om att gå iupp vid åtta eftersom jag har massa att göra idag innan shoot imorgon, men var helt chanslös mot John blund imorse så nu får man sota för det när resten av dagen blir stress innan jobb i eftermiddag! Är det nån mer än mig som bara vill ligga under täcket hela dagen?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s