Jeans for breakfast!

I morse var jag och tittade på vår jeans hos danska 2nd One og Five Units! Ingen tvivel om att det er flare(utsvängda) byxor som gäller i vår! 70 tals trenden är större än någonsin och passar oss med lite høfter, bootcut,flare ger en bra balans till resten av kroppen! Jag har redan säkrar mig några modeller inför våren men fick en ny favorit från 2nd One i en ljusare tvätt!

2015/01/img_0583-0.jpg

2015/01/img_0586-1.jpg

2015/01/img_0585-0.jpg

Annons

En reaktion till “Jeans for breakfast!

  1. Hej på dig
    Jag har mailat dig flera gånger men inte fått något svar 😦 Jag vann en Ecco-väska hos dig men har fortfarande inte fått den trots att du sagt att du ska skicka den. Har du fått mina mail?
    Mvh
    Charlotte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s