Oscar’s!

När jag var yngre så älskade jag att se på alla typer av galor! Grammis, guldbaggen , Oscars you name it! Det var spännade att få vara vaken länge för att se filmstjärnor och kändisar gå längs den röda mattan! Idag är jag inte lika besatt utan kan hålla mig till dagen efter för att få se på fina klänningar. I år var det mycket fint, mycket som var för tråkigt og safe men jag fastnade för Chrissy Teigen’s blåa skapelse från Zuhair Murad Couture. Älskar färgen och den djupa urrignigen!

IMG_1303

IMG_1298

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s