Då tar jag också helg då!

Veckan har varit lång! Massa jobb med Ninas modevisning, styling som ska skall ordnas för kommande fotograferingar till veckan, satt mig just på tåget till Oslo, har varit ute på Jessheim Storsenter idag och hållt på med jobb! Nu blir det hem och svida om för ikväll ska jag på 30 års fest! Njut helgen på er!Sko Adidas, Veska Tory Burch, Hatt Rag & Bone och väska från Ralph Lauren! Favoriter som jag hittade på stylingplock idag på Fröken Pedersen och Sommer & Vinter på Jessheim Storsenter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s