Varför du bör borsta ditt hår!

Vet du varför du borstar ditt hår? Eller varför du bör borsta det morgon och kväll? Det visste inte jag utan jag borstar nog mest för att borsta ut trassel. Frida Andersson som jobbar på På Håret Sköyen hade kurs med mig så nu har jag köpt ny hårborste som ska få ordning på mitt hår! Man bör alltså borsta håret på kvällen för att under dagens lopp har du sammlat på dig massa damm och smuts, och det bör man så klart borsta bort, gör man inte det ligger det och sliter på håret under natten, det gör håret mer slitet och det blir sämmre kvalitet. På morgonen borstar man håret för att under natten svettas alla lite och då kommer det ut saltkristaller ur hårbotten, salt torkar ut håret så det bör man borsta bort. Sammtidigt kommer hårbottens natruliga olja ut, denne vill man borsta ut jämt fördelat i håret för att naturligt smörja och ge glans till håret! Anväder du en borste som är gjord i bara plast fördelas inte denna olja, alltså bör man använda en borste med naturhår som er mer skonsam och ger mer glans til håret. Annars ligger denna olja kvar i hårbotten och håret blir fortare fett. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s