Busy bee!

Phu då äntligen fick man slängs sig på soffan efter en tolvtimmars dag med jobb! Jag har flängt runt som en galning på Oslo gator så har ni sett en tjej med hundra påsar från stans lyxbutiker har det varit mig! Tyvärr inte mitt innehåll i påsarna då, förutom ett Prada bälte som jag fyndade på Kamikaze! De har lite rea så har du vägarna förbi Hedgehausveien titta in där! Annars är Eger och Höyer Sjölyst/Byporten säkra kort om man vill shoppa! Nu har jag precis packat klart morgondagens styling då det bär av till Moss igen för att jobba!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s