Dreams Through A Lens!

Nyvaken på Nobis hotell i Stockholm, sovit så skönt! Igår hölls det visning av KappAhls nya kollektion Dreams Through A Lens! Fullspäckad med sköna sommarplagg så man bara vill hoppa i! Mary McCartney (dotter till Paul och Linda) har varit med och tagit bilder! Alla plagg er tillverkade i ekolgisk bomull, ekologisk linne och återvunnen polyester. Den 6 maj kommer kollektionen i butik! Nu dags att hoppa upp ur sängen och ta sig ner för att äta frukost! Stockholm strålar idag och önskar jag kunde stanna lite längre men snart bär det alltså tillbaka till Oslo! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s