Det där med att få kondis..

Fråga mig inte hur det gick till men den 30 maj ska jag allafall springa 5km I Form loppet!! Min kompis Nina anmälde mig så nu är det bara att få upp kondisen, hinner man det på typ tre veckor?? Jag är redan nervös, jag har ju tränat massa för och som gammal friidrottare har man väll lite grund kondition..? Men ändå, det var längesedan jag sprang/joggade!! Detta kommer bli spännade och på ett sätt var det ju bra av Nina för då får jag ju faktiskt tummen ur att komma i lite form, ska anmäla mig på tenniskurs nu också så är ju bra om jag inte svimmar av utmattning första lektionen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s