Monday blues..

Vissa dagar är roligare än andra, idag har det regnat mest hela dagen och jag har varit ledig. Jag har så svårt att slappna av när jag inte jobbar, när man jobbar frilands så är det ju lite då och då man är ledig och det är ju en av fördelarna men som sagt ändå svårt att slappna av helt! Det har alltså varit en rätt slapp dag här hemma..jag älskar ju att se på serier så har mest legat på soffan och ätit bullrester efter gårdagens fika gäster, lyssnat på regnet utanför fönstret och min kompis har varit Netflix..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s