On a rainy day!

Jag kan inte längta mer efter sommaren än vad jag gör just nu, men i jobb och modevärlden är det hösten som gäller nu! Eftersom jag har varit runt och kikat lite på vad som kommer på olika showrooms så kan jag igen med glädje säga att retro och 70 tallet är representerat hos många av billigkjedjorna! Idag var jag hos Bestseller som för merken som bl Only, Vero Moda och Vila! Scarfen är min favortit detalj just nu! Nu jäklar är det dags att ge sig ut på en powerwalk, 30 maj och Iform loppet närmar sig..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s