Todays Work!

I dag har jag jobbat på photoshoot för KK! Snart höst igen och som vanligt jobbar jag med deras sticknings tidning! Längtade typ til höst idag när jag gick igenom alla härliga plagg! Problemt är att jag inte kan sticka, kanske får det bli mitt mission i höst! Massa god energi idag när man jobbar med så mysiga människor! 

  God morgon! Make up Thao och fotograf Solveig!  Dags att packa upp allt smink och stasj!   

 Min assistent Kristine hjäpler mig att hålla ordning på saker och ting! Hyggelig dag det här!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s