Besök hos Elite Helse!

I dag började jag veckan med något som jag varit nyfiken på länge med aldrig provat! Nämligen tarmsköljning! Kanske låter skumt med det var inte det minsta farligt, gjorde ett besök på Elite Helse här i Oslo där jag blev väl omhändertagen så känndes inte det minsta obekvämt! Isabella och hennes personal är proffsiga och vet vad dom gör! 

 
 Jag hade bokat tid för något som hette Elite Shape, går ut på ge kroppen en kick start att f eks tappa några cm runt midjan. Så först tarmskjöljning och sen gjorde jag en AWT som är en metod som används för att minska celluliter, rynkor, ärr, bristningar och slapp hud.  Jag valde att göra detta på baksidan av låren, och jäklar vad ont det gjorde! Men vill man va fin får man lida pin! Vet om man ser så mycket efter bara en behandlig men har lust att prova igen..här gäller det väll bara att prioritera för smakar det så kostar det! Men vet att jag kommer fortsätta med tarmskjölningen för gav verkligen en ren och skön känsla efteråt. Ska sägas att kanske inte alla upplever det så som mig, har haft vänner som gjort det och som aldrig vill göra det igen så här er det nog som med allt, inviduellet och från person til person!  Alla fall en kick start på denna vecka!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s