Dagens jobb!

Nått av det jag älskar med mitt jobb är att det är så varierande från dag till dag och från uppdrag till uppdrag! Att man får se nya saker, möta människor och uppleva ting som man annars kanske fått möjlighet till, gäller både här i Oslo och i andra länder. Idag har jag haft location på Barcode/Björvika här i Oslo, ett nytt område rätt vid vattnet! Kul att få se hur man kan bo här!
   

  

   

    
  

 Underbart team idag med Kajsa, Oda och Jonas! Hade Kristine med mig som hjälper till att hålla ordning på mig..:)

 Tack för idag alla inblanade nu tarvi helg!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s