Rutiner..

Hösten är här, för mig innebär de att komma igång med lite rutiner igen, så gott det går när man jobbar frilands eftersom då är ingen dag den andra lik men iallafall är der nårga saker som jag tänker jag måste komma igång med och få rutin på, roliga som tråkiga! Försöker komma igång med träning, lyssnade på Hannah och Amandas pepptalk på podcast när jag var ute på powerwalk i morse så nu ska jag banne mig skriva in mig nånstans,det lutar mest åt Barrys bootcamp som jag hört massa bra om! Någon av er som testat? En annan rutin när jag inte jobbar är fredagsstädet som jag ska ta tag i nu! Trevlig helg på er!

    
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s