Svårt att ta sig fram..

Om träningsvärken var illa igår så är den hundra gånger värre idag! Jag släpar mig fram som jag vore en gammal tant! Jag kan knappt sätta mig på toaletten..jag dör. Det tog mig hundra år att ta mig till mitt möte i förmiddags och ännu längre att ta mig hem till Maria där jag skulle äta lunch, nu har jag släpat mig till bussen och på väg hem där jag tror jag blir tvungen att stanna resten av eftermiddagen och kvällen..ingen dans och utgång för min del! Trevlig helg på er och tips för att bota träningsvärk tas emot!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s