Kvällsrutiner..

Kl.19-20.00  Kvällsrunda med Jockisen.

Kl.20-21 Laga middag och äta middag. Kanske städa o grejja lite medan maten puttrar på spisen.

Kl.21-22.00 Kvällsbad (inne) göra nån ansiktsmask,plocka bryn eller annat krims krams.

Kl.22-23 Se lite Netflix. Serier, jag ser allt!

Kl.23.30 Lägger mig med tanken om att jag ska läsa en bok! 

Kl.00.00 Nu måste jag börja läsa boken men har fastnat på instagram (ofta spånat iväg och stalkat personer jag inte känner, eller har känt för hundra årsedan,irriterar mig på folk som har låsta profiler) väldigt viktigt mitt på natten!

Kl.01.00 Öppnar boken läser ca en sida innan jag däckar för dagen. Inte konstigt att man aldrig kommer någon vart i den!  Tiden på dygnet går som fortast mellan typ 22-01, på den tiden jag gör absolut minst, hur går det ihop!?   Har väll läst ut denna om ett år eller så i den här takten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s