Warm & Cosy!

  Höstens bekvämaste plagg typ, stickat på både över och underkropp! Jag älskar att svansa runt i myskläder när jag e hemma! Vi har ganska kallt inne i huset så ju varmare dest bättre! Olika nyanser av beige ska jag nog investera lite i!

1,Polotröja från Lexington. 2,Underbart mjuka byxor från 2nd Day. 3, Kappa från Selected Femme. 4,Klänning från Gina Tricot. 5&6 , set från Kashmina. 7, Mjuka läppar från Rituals. 8, Varma fötter från Ugg’s. 9, God doft för avslappning från Rituals.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s