Pray for Paris!

I dag hänger ögonen på mig! Både av tårar och trötthet. Har suttit hela natten och sett diverse klipp och repotage om det hemska som har hänt i Paris! Jag vet inte helt vad jag ska skriva om detta? Paris är en stad som alltid haft en stor del av mitt hjärta, det var där som jag för första gången hade en egen lägenhet och bodde själv. Jag blev helt kär i staden och som sagt så har den allid legat mig varmt om hjärtat, jag har vänner där och bara goda minnen, minnen som jag alltid kommer ha med mig, jag älskar ju att vara nostalgisk, Bataclan var ett ställe jag både besökt och gått förbi hundratals gånger på mina powerwalks genom staden! Paris för mig är förknippat med kärlek och vägrar låta terrorn förstöra det!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s