Måndag!

Skönt att starta veckan med att jobba hem ifrån, men också farligt när regnet öser ner, blåsigt och kallt och sängen är allt för skön, ännu farligare blir det i kombination med dålig självdeciplin! Tur att jag är en nattuggla som ändå får mest gjort om kvällen. Denna vecka är fullspäckad med jobb, julbord och åter jobb så bara ge sig in i matchen! Är allafall utvilad efter en lugn och skön helg med besök från Tove! Saknar att ha mina nära och kära närmare mig så tycker gott du kan flytta tillbaka hit igen! Nu dags att sätta fart!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s