Söndags tankar!

Asså den här helgen har det inte hänt mycket! Jag har nästan ångest för jag har slappat för mycket! Alla säger att man ska njuta medans man kan och är ledig men jag får myror i brallan och känner mig värdelös om jag bara ligger på soffan. Kanske de kommer med livet som frilandsare att man inte kan koppla av helt?Förr hade jag aldrig problem med att slappa och bara dega hemma!

Jag ska försöka på att bli bättre på det, ett av det nya årets löften kanske..slappna av mer! Vädret har ju hjälpt till att man dessutom inte vill gå utanför dörren, så soffan och filmer,poddar och promenader med Jocke har vart min helg. Lät ju rätt skönt nu när jag läste det i och för sig!?   Nån som har tips på roliga poddar?Här är några lättsamma som jag lyssnar på, är helt fast i poddträsket! 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s