Insomnia!

 Vet inte om jag drabbats av insomnia eller vad som händer? Senaste tiden passerar klockan oftast 03 innan jag fått sommna! Asjobbigt att bara ligga och vrida och vända på sig, särskillt när man vet att klockan snart ska ringa! Kom iallafall upp tidigt imorse så nu är jag igång och jobbar med styling inför en modevisning uppe på Storo! Spännade då detta är ett roligt tema och modellerna dessutom ska åka skridskor-tänk lite Disney on Ice! Ok back to work..ha en fin dag folkens!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s