All work no play..

Phuu det har varit en lång vecka med massa jobb! Men vem klagar är ju det man vill! Så idag på födelsedagen blev jag också tvungen att jobba för att få lite ordning på saker och ting! Skönt med översikt. Har varit uppe på Storo och grejjat. Sliter lite med att hitta bra vårplagg då det mesta är på rea just nu, så är ni sugna på att fynda åk upp dit i veckan för det finns massa godbitar kvar på rea. Nu sitter jag på Espresso House och tar en födelsedagsfika med mig själv medans jag väntar på bussen hem till J&J! Ha en fin lördagkväll!

Dagens kavalkad av kläder! 

Tidigare veckan jobbade jag med norska märket Swims, väldigt skoj och har en sista shoot med dem nästa vecka också så det blir kul!   

   

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s