Dagens jobb!

Idag jobbar jag med att plocka kläder till skyltfönster för Eger. Detta är mitt favorit ställe i Oslo när det gäller att gå och drömma sig bort bland fina märken så då är det såklart extra roligt att få jobba här med detta i två dagar! Just nu pågår det rea så är ju livsfarligt! Rekomenderas varmt för den som vill uppdatera basgarderoben eller bara hitta nya skatter och med upp till 70% blir de ju nästan gratis! Som Hanna och jag brukar säga-e de på rea så räknas det inte!

    
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s