Stella McCartney Lingerie SS 16!

Bästa tänkbara starten på dagen har jag haft tidigare imorse! Stella McCartney är min favoritdesigner både för hennes tänkande angående djur och miljö men såklart även för läcker design. Så det var väldigt kul att bli inbjuden för att få kolla in hennes SS16 och tjuvtitta på AW16 i den underbara underklädsbutiken, Bare Philosophy på Steen & Ström! En färgpalett och print som är inspirerade av henns ready to wear kollektion var lite vad man såg denna sesong! Skäm bort dina bröst och ta turen innom Steen & Ström och Bare Philosophy för att kolla in Oslos finaste underklädsbutik!!

  

  Sköna provhytter som inte är för små!, och med lite dämpad belysning och underbar personal som hjälper till att hitta den perfekta bh:n!
    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s