Ohh sunny days!

1 Mars och ingen sol i sikte, gråare än vi haft på länge här i Oslo! Har i allafall tagit mig in till stan för ett möte med Nina och en presslunch med Vichy. Längtar ihjäl mig efter vår och sommar. Men först upp är påsk i semester i fjällen så passade bra att få med sig lite nyheter vad som gäller på solfaktor fronten. Herregud jag skäms ju när man tänker på vad dålig jag har varit på att smörja in mig förr i tiden, nått som jag säkert kommer få sota för när jag blir (ännu) äldre. Som tonåring så tänkte man ju att man inte blev brun med solkräm utan Hawaiian Tropic’s olja(helst med nollsolfaktor) var det enda som gällde! Man (jag) låg in oljad från tidig fömiddag till solen gick ner för att få ut maximalt av solen, gärna på en badmadrass i vattnet! Gahhh det är ju galet när man tänker på det idag, ska tilläggas att detta var ju på den tiden man även stoppade i två poletter för att få sola extra länge på Soloseum så det säger väl lite om att vara brun var det som var inne! Detta sker inte längre utan nu är den minst 30 som gäller och i påsk kommer jag köra 50 i fejjan! Har ni liknade minnen?

    

   Måste också tipsa om en ny blogg jag blivit inspirerad av,Trine Berge. www.superdamebloggen.no Hon höll ett litet fördrag i dag om vad ting vi stoppar i oss har för påverkan på kropp och själ så den bloggen är väl värt ett besök! Hon har även skrivit två böcker, bla den oven om Rawfood som jag är sugen på!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s