MorningGlory!

Mm mätt och belåten och lite sovmorgon, som tur var för i natt var det svårt att sova! Som sagt så har jag sedan nyårsafton lagt om min kost radikalt, mer om det i ett annat inlegg men här kommer ett tips på nått som jag blivit beroende av, en god start på dagen- SmoothieBowl! Tar fem min att laga och så gott! Har inte ätit en macka på två månader, dessa skålar slår ju villken macka som helst! så fram med blendern och hitta på egen favorit. Några must för mig att ha i är Soya/madel mjölk, kokosflarn,chiafrö, banan och lite Udo’s Choice. Det är en bra bas tycker jag så kan man sen blanda i lite vad man vill, idag blev de grönkål,mandel och kanel i den basen ovan. Så pyntar man lite med det man har i skåpet, jag tycker det är gott när det blir lite crunchy!

    
    
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s